1. Kookgerei
  2. aanmaakblokjes

Top 10 beste aanmaakblokjes van 2024

Laatst bijgewerkt: 6 mei 2024

Vervang de hevige geur van aanstekers en lucifers door de geur van een kampvuur of barbecue. Ervaar het gemak en de veiligheid van het aanmaken van een kampvuur of barbecue met deze top 10 aanmaakblokjes. Of je nu op zoek bent naar aanmaakblokjes voor een professionele barbecue of alleen maar op zoek bent naar een gemakkelijke aansteker om het kampvuur te maken, je hoeft je geen zorgen te maken over welke aanmaakblokjes je zou moeten kiezen. We hebben de beste aanmaakblokjes voor je samengevoegd – van de meest duurzame tot de meest efficiënte. Dus wat staat je nog te wachten? Lees verder om de top 10 aanmaakblokjes te ontdekken en laat je verleiden door eenvoudig vuur maken!

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar wat onze tests hebben opgeleverd, nietwaar? Je vindt de resultaten hieronder. We hebben een scala aan onmisbare kampeerproducten onder de loep genomen, van tenten en slaapzakken tot draagbare kookapparatuur en lichtgewicht meubilair. Elk item is zorgvuldig getest op gebruiksgemak, duurzaamheid en hoe het presteert onder verschillende weersomstandigheden. Bekijk welke producten als beste uit de test zijn gekomen en lees onze uitvoerige reviews om te zien welke items het beste aansluiten bij jouw campingwensen.

Inhoudsopgave

Jordy
Jordy

Gids

Hallo daar! Mijn naam is Jordy en door mijn seizoenswerk als all-round gids, leid ik mensen onder andere door bergen waar we vaak in tussenpozen bivakkeren om daarna onze tocht weer verder te zetten. Door mijn baan kom ik veel in aanraking met camping materiaal en weet daardoor wat er nodig is voor een succesvolle kampeertrip. Hierdoor ben ik ook bij CampingBuddy terecht gekomen. Eerst als bezoeker en later als blogger. Kamperen is echt het mooiste wat er is en als ik mensen kan helpen met het uitkiezen van goed campingmateriaal dan doe ik dat met alle liefde!

Top 10 aanmaakblokjes

Op CampingBuddy.nl vind je alle artikelen die je nodig hebt voor welke kampeerreis dan ook. Maar dat is niet alles, want je vindt hier niet gewoon doorsnee producten. Nee, hier vind je alleen de beste 10. Deze top 10 hebben wij gebaseerd op ons onderzoek naar consumentenreviews over verschillende campingartikelen. De best gerevieuwde campingartikelen komen in de top 10 lijst. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen, ideaal voor zowel beginnende als ervaren kampeerders. Vergelijk de specificaties, prijzen, en unieke voordelen van elk item in onze lijst.

1. Fire-Up Aanmaakblokjes voordeeldoos a 616 stuks

De aanmaakblokjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Omdat de blokjes al zijn verpakt in een handige doos, hoeft u niet meer te zoeken naar losse verpakkingen. U krijgt 616 stuks aanmaakblokjes in iedere doos en kunt het vuur gemakkelijk aansteken. De aanmaakblokjes zijn vrij van giftige stoffen en branden dus licht, schoon en veilig. U heeft gegarandeerd geen last meer van verstikkende rook of andere onaangename geurtjes. U kunt deze aanmaakblokjes gebruiken voor bijvoorbeeld een barbecue, open haard of kampvuur. U geniet nu nog meer van de warmte en gezelligheid van een echt vuur!

2. Fire-Up Aanmaakblokjes Doos 616 stuks Milieu Vriendelijk Co2 Neutraal

Deze Fire-Up aanmaakblokjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen. De aanmaakblokjes zijn CO2-neutraal, waardoor u een bijdrage levert aan een beter milieu. De aanmaakblokjes zijn ook gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn extreem licht en gemakkelijk te verplaatsen. De doos bevat 616 stuks aanmaakblokjes, waardoor u altijd voorzien bent van een heerlijk brandend vuur. De aanmaakblokjes zijn perfect voor elke gelegenheid, waardoor u er zeker van bent dat u altijd een heerlijk brandend vuur heeft. Deze Fire-Up aanmaakblokjes zijn perfect voor elke gelegenheid. Ze zijn veelzijdig in gebruik en bieden een betrouwbare brandstof voor uw barbecue of openhaard. Dankzij de milieuvriendelijke samenstelling zorgen de aanmaakblokjes ervoor dat u binnen een korte tijd een heerlijk brandend vuur heeft, dat bovendien CO2-neutraal is. U kunt de 616 stuks aanmaakblokjes eenvoudig en veilig verplaatsen, zodat u altijd klaar bent voor een heerlijk brandend vuur. U bent met deze voordeeldoos aanmaakblokjes niet alleen voordelig uit, maar is het aansteken van uw barbecue of openhaard ook echt kinderspel!

3. Fire-Up Aanmaakblokjes Voordeelzak 300 stuks

Fire-Up Aanmaakblokjes Voordeelzak 300 stuks is de perfecte oplossing voor al uw barbecue, openhaard en vuurkorf aanmaakbehoeften. Deze voordeelzak bevat 300 stuks aanmaakblokjes, die zeer milieuvriendelijk zijn dankzij het gebruik van FSC hout en plantaardige olie. De blokjes zijn niet giftig en geven een brandduur van 8-10 minuten. De bruine aanmaakblokjes worden niet geclassificeerd als ADR goed. De aanmaakblokjes zijn snel, gemakkelijk en veilig in gebruik. U hoeft alleen maar de aanmaakblokjes aan te steken en het vuur is klaar voor gebruik. Daarnaast zorgen de Fire-Up Aanmaakblokjes ervoor dat uw barbecue een heerlijke, smaakvolle smaak krijgt. Kortom, met de Fire-Up Aanmaakblokjes Voordeelzak 300 stuks heeft u altijd de perfecte oplossing binnen handbereik. Bovendien zijn de aanmaakblokjes ook nog eens zeer betaalbaar. U krijgt de voordeelzak met 300 stuks voor een scherpe prijs. U heeft dus een product van topkwaliteit tegen een lage prijs, wat een verstandige keuze is voor elke barbecue- en openhaardliefhebber.

4. Fire-Up aanmaakblokjes voordeelbox 616 stuks !! Milieuvriendelijk CO2 Neutraal

De Fire-Up aanmaakblokjes zijn gemaakt van houtresten uit de bosbouw. Deze resten worden gemengd met een lijnzaadolie en geprocessed tot kleine blokjes. De Fire-Up aanmaakblokjes zijn CO2 neutraal. Het milieubewuste karakter van deze aanmaakblokjes wordt verder benadrukt doordat er geen chemicaliën worden toegevoegd en dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het aansteken. De Fire-Up aanmaakblokjes zijn ontworpen om eenvoudig en snel aan te steken en ze geven een warm en stabiel vuur. De blokjes branden lang door, waardoor uw barbecue of openhaard lange tijd warm blijft. De aanmaakblokjes zijn verpakt in een voordelige en handige doos met 616 stuks. Deze doos is eenvoudig te transporteren en ideaal voor langere periodes. Met de Fire-Up aanmaakblokjes heeft u de juiste brandstof voor een heerlijk brandend vuur. Geniet van een milieuvriendelijke barbecue of openhaard en stook voordelig met deze voordeeldoos. U kunt rekenen op een eenvoudig aansteekproces en een warm en stabiel vuur dat lange tijd brandt. Kortom, een milieuvriendelijke en voordelige oplossing voor uw barbecue of openhaard!

5. Samba Aanmaakblokjes Kerosine 896 Stuks Omdoos

De Samba Aanmaakblokjes Kerosine 896 Stuks Omdoos bevat 896 blokjes. Deze aanmaakblokjes zijn gemaakt van een mengsel van klei en kerosine en zijn gemakkelijk te gebruiken. De blokjes hebben een hoge kwaliteit en een lange levensduur, waardoor je er meerdere jaren van kan genieten. Met deze aanmaakblokjes kun je zorgeloos genieten van een barbecue, een vuurkorf of een haard. Ze zijn veilig in gebruik en je kunt ze met een tang uit de omdoos halen. Bovendien zijn de aanmaakblokjes al voorgesneden, zodat je ze heel handig kunt doseren. De Samba Aanmaakblokjes Kerosine 896 Stuks Omdoos zijn ideaal voor wie op zoek is naar een gemakkelijke manier om een barbecue of een vuurkorf aan te steken. De blokjes zijn stofvrij, branden moeiteloos en hebben een lange levensduur. Je hoeft je geen zorgen te maken over explosiegevaar, want de aanmaakblokjes hebben geen aansteker meer nodig. Daarnaast kun je de blokjes heel eenvoudig doseren. Met deze aanmaakblokjes kun je zorgeloos genieten van een knisperend vuur!

6. Samba Bruine Aanmaakblokjes Openhaard 100 stuks in Koker

De Samba Bruine Aanmaakblokjes Openhaard 100 stuks in Koker zijn erg gemakkelijk in gebruik. Ze zijn gemaakt van plantaardige olie en onbewerkt naaldhout, dus ze zijn niet giftig. Met deze blokjes is het heel eenvoudig om uw barbecue of vuurkorf aan te maken. U kunt er zeker van zijn dat uw vuur op een veilige en snelle manier aangestoken wordt, zonder explosiegevaar. De blokjes zijn onbeperkt houdbaar en ze stinken niet. De koker bevat 100 blokjes, dus u kunt er een lange tijd mee doen. Kortom, de Samba Bruine Aanmaakblokjes Openhaard 100 stuks in Koker zijn een must voor iedereen die van buitenleven houdt. De Samba Bruine Aanmaakblokjes Openhaard 100 stuks in Koker zijn ideaal om uw barbecue of vuurkorf aan te maken. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, niet giftig en stinken niet. De blokjes zijn ook erg veilig, omdat na het aansteken de vuurbron geconcentreerd blijft en met een tang kan worden weggenomen als er iets misgaat. De koker bevat 100 bruine aanmaakblokjes, dus u kunt er een lange tijd mee doen. De blokjes zijn gemaakt van plantaardige olie en onbewerkt naaldhout, waardoor ze milieuvriendelijk en veilig zijn. Ze zijn onbeperkt houdbaar en bieden een explosievrij aansteekproces. Kortom, de Samba Bruine Aanmaakblokjes Openhaard 100 stuks in Koker zijn een must voor iedereen die van buitenleven houdt. De blokjes zijn eenvoudig in gebruik, veilig en bieden een snelle manier om uw barbecue of vuurkorf aan te maken.

7. Fire Up Houtwol Aanmaakkrullen Voordeelbox 150 stuks Milieuvriendelijk CO2 Neutraal Ca. 2,25 kg

De aanmaakkrullen bevatten geen schadelijke stoffen en zijn CO2 neutraal. De krullen zijn gemaakt van plantaardige vezels en hebben een hoge brandduur. U heeft maar een likje aanmaakvloeistof en een aanmaakhoutje nodig om de krullen aan te steken. Met dit pakket van 150 stuks heeft u voor lange tijd vuur. De houtwol weegt ca. 2,25 kg en is in verschillende verpakkingen verkrijgbaar. Met de voordeeldoos houtwol van Fire Up heeft u voor lange tijd een heerlijk brandend vuurtje. De krullen zijn gemaakt van milieuvriendelijke, plantaardige vezels en bevatten geen schadelijke stoffen. Ook is de houtwol CO2 neutraal. Met dit pakket van 150 stuks aanmaakkrullen weegt ca. 2,25 kg en kunt u binnen no-time genieten van een knisperend haardvuur of een heerlijke barbecue. Door de hoge brandduur hoeft u niet vaak de krullen te vervangen. U heeft alleen een likje aanmaakvloeistof en een aanmaakhoutje nodig om de krullen aan te steken. Fire Up houtwol aanmaakkrullen zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Met de Fire Up houtwol aanmaakkrullen voordeelbox bent u zeker voordelig uit en heeft u binnen no-time een heerlijk brandend vuurtje. Geniet van een knisperend haardvuur of een heerlijke barbecue terwijl u mil.

8. Voordeeldoos Houtwol Aanmaakkrullen ca. 130 stuks FSC

De Voordeeldoos Houtwol Aanmaakkrullen van FSC is een ideale oplossing om je barbecue of haard eenvoudig aan te steken. De aanmaakkrullen zijn milieuvriendelijk en bevatten geen parafine of kerosine. Doordat de aanmaakkrullen plantaardige olie bevatten, hebben ze een lange brandduur. Daarnaast zijn de aanmaakkrullen rook- en reukloos. In de voordeeldoos zitten circa 130 stuks aanmaakkrullen, wat genoeg is voor het aansteken van meerdere barbecues of haarden. De aanmaakkrullen zijn gemaakt van duurzaam geplukt houtwol, waardoor ze ook nog eens ecologisch verantwoord zijn. Met deze Voordeeldoos Houtwol Aanmaakkrullen van FSC kun je dus op een eenvoudige, milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde manier je barbecue of haard aansteken. De aanmaakkrullen zijn ook nog eens brandveilig en gebruiksvriendelijk. Ze zijn eenvoudig aan te steken met een aansteeklont en zullen meteen branden.

9. GrillKing Houtwol Aanmaakkrullen Premium Ca. 420 stuks 5kg FSC® Voordeeldoos Aanmaakwokkels -lange brandduur BBQ Haard

De GrillKing Houtwol Aanmaakkrullen Premium Ca. 420 stuks 5kg FSC® Voordeeldoos Aanmaakwokkels zijn de perfecte oplossing voor een lange, stabiele brandduur. De krullen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal, wat een voordeel is voor het milieu. Bovendien branden de aanmaakkrullen langer dan andere krullen, waardoor uw BBQ of haardvuur langer brandt. De FSC-certificering garandeert een goede kwaliteit en dat de krullen milieuvriendelijk zijn. Met deze voordeeldoos van 5 kg krijgt u maar liefst 420 stuks aanmaakkrullen, zodat u altijd klaar bent om uw haardvuur aan te maken wanneer u dat wilt. De krullen zijn erg handig om te gebruiken en gaan urenlang mee, zodat u de hele avond kunt genieten van een warm en gezellig haardvuur.

10. Doos van 900 Aanmaakblokjes Ecologisch Milieuvriendelijk CO2 Neutraal

Deze aanmaakblokjes zijn gemaakt van 100% duurzame houtvezel, dat is gecertificeerd als FSC-hout. De vezels zijn licht, sterk en zeer brandbaar, waardoor ze ideaal zijn voor het aanmaken van een kampvuur of sfeervolle open haard. De blokjes zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Zo helpen we om de bossen te beschermen en het milieu te behouden. Deze aanmaakblokjes zijn ook CO2 neutraal, wat betekent dat er geen schadelijke gassen vrijkomen bij het verbranden. Ze geven geen rook, schadelijke stoffen of as af, wat betekent dat u met een gerust hart kunt genieten van het vuur. Deze aanmaakblokjes zijn ook vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor kinderen. Deze doos met aanmaakblokjes is ideaal voor elke kampeerder of buitenliefhebber. Ze zijn licht, gemakkelijk mee te nemen op reis en hebben een lange brandduur. Bovendien is de verpakking waterdicht, waardoor de blokjes langer vers blijven. Het is een perfecte oplossing voor het aanmaken van een kampvuur of open haard.

Veelgestelde vragen over aanmaakblokjes

Vertrouw jij de mening van de consument? Want dat is in feite de fundering van onze top 10. Zonder consumenten reviews bestond deze toplijst niet. Deze toplijst is puur tot stand gekomen doordat consumenten online hun mening geven over aanmaakblokje en de best gewaardeerde daarvan, vind je in onze top 10.

Top dat je een keuze hebt kunnen maken! Voor de aanschaf van de aanmaakblokje ga je onder de aanmaakblokje die je wenst naar de knop “Beste Deal”. Door daarop te klikken kom je terecht op een externe webshop met de beste deal. 

Dat is de vraag die ons allen bezighoud, maar het antwoord is helaas niet zo simpel. Als wij hadden kunnen zeggen welke de allerbeste is, dan hadden we wel een top 1 gemaakt. Echter, wij hebben juist een top 10 gemaakt om de keuze open te houden voor je. De ene consument vindt deze [zb-mp-ev] functioneel, waar de ander juist de andere aanmaakblokje mooier vindt. Geen zorgen, alle aanmaakblokjes in onze lijst zijn goed, want ze scoren allemaal hoog in de reviews. 

Ons laatste woord over aanmaakblokjes

Het draait uiteindelijk om persoonlijke voorkeur. Welke aanmaakblokjes je uiteindelijk kiest, is afhankelijk van welke je nodig hebt voor de situatie waar je voor staat. Wanneer je van tevoren al weet wat je nodig hebt, is het gemakkelijk om hier een goede keuze uit te maken. In deze top 10 heb je genoeg informatie om de juiste aanmaakblokjes te kiezen. Het vergelijken van de verschillende aanmaakblokjes uit de top 10 is de moeite waard. Dan kan je zien welke het beste bij je behoeften past. Daarnaast is het ook interessant om te zien hoeveel je zou willen betalen voor een bepaald product en of je daarvoor de juiste kwaliteit krijgt. Op die manier heb je een goed idee van de opties die er zijn. Kortom, je hebt de perfecte aanmaakblokjes voor jouw specifieke situatie!

Waar je op moet letten bij de aankoop van een aanmaakblokje?

Als je zit te broeden op de aanschaffing van een aanmaakblokje, dan zijn er altijd een aantal vraagstukken waar je goed aan zou doen deze voor jezelf te stellen om een tevreden bezitter van een aanmaakblokje te zijn. 

Onze mening is dat met onze top 10, we je al enigszins ontlast hebben want wij speuren het web af naar alle aanmaakblokjes en vergelijken ze met elkaar door de reviews te checken. De beste tien, zijn de tien met de beste waardering in de reviews.

Naderhand, vergelijken we ook de prijzen. Wij prefereren namelijk dat onze top 10 bestaat uit aanmaakblokjes in verschillende prijsklassen zodat de site benaderbaar is voor wie dan ook. Ons inziens zou iedereen, ongeacht de bestedingsruimte, een aanmaakblokje moeten kunnen kopen.

Uiteindelijk is de keuze aan jou. Welke dat is kan liggen aan de eigenschappen van een aanmaakblokje. Komt het design bijvoorbeeld tegemoet aan jou wens? Of heeft het alle opties die jij verwacht van een aanmaakblokje. Zodoende kun je een goede afweging maken over de aankoop van jouw ultieme aanmaakblokje.

Disclaimer: Bij ons op de site kun je geen aanmaakblokjes kopen, maar wij leiden je naar een externe site waar je ze kunt aankopen. De resultaten in de aanmaakblokjes top 10 zijn de uitkomst van uitvoerig onderzoek en vergelijking. Wanneer je door onze site naar de aanmaakblokje op een externe webshop gaat en het dan daar besteld, krijgen wij een klein bedrag uitgekeerd.

Gepubliceerd op: 17 nov. 2022

Haal meer uit je kampeertrip

Benieuwd naar onze kampeertips? Wij hebben enkele tips die je kampeertrip mogelijk nog leuker kunnen maken. Iets waar je zelf misschien nog niet aan gedacht had. Via het icoontje hieronder lees je onze aanbevelingen voor een geweldige kampeerervaring.